Hejdå Nöjesguiden!

2:58 14 Mar 2016

Jag har ett announcement to make! Jag lämnar Nöjesguiden för att blogga här i stället.

”Why”, kanske ni undrar, ”hatar du nöjesguiden?”. Och på det kan jag svara bestämt nej!
”Hatar nöjesguiden dig?” kanske ni frågar då, men nej!

Jag känner bara att det är dags att gå vidare. Moving on moving on!

Om jag ska vara helt ärlig så känner jag mig lite för gammal för nöjesguiden nu. Jag är som Oscar Zia med sin låt Humans. Jag vill inte ha kul längre. Jag vill i stället klä mig i svart, dra åt skärpet jättehårt och ställa mig i ett oväder.

Nä skämtar bara. Men jag är en 30+ tvåbarnsmamma och är inte särskilt intresserad av att rapportera kring krogen, musik, festivaler, restauranger, mode och Beyoncés superbowlframträdanden. Mina största intressen i livet är att läsa Bibeln och fila fötterna. Det fanns en tid när jag hade brunnit för att veta vad Zara Larsson gör på sin snapchat. Men nu orkar jag inte ens ta reda på vad snapchat är för nåt (dock att jag har periscope, heter hejsonja där, adda gärna).

Så jag tackar Nöjesguiden för de två år som jag har varit här och har fått vara del av deras fantastiska bloggteam. Faktiskt så var det i fredags exakt två år sen som jag började! Det har varit en *resa* som man brukar säga. Men nu får jag lämna plats till nån ny stjärna! Om nu inte nöjesguiden lägger pengarna på att köpa ett nytt bord i fikarummet i stället? Ja vem vet, det där får dom sköta hur dom vill!

moveon2
Take care!

Ni med bloglovin behöver inte göra nåt över huvud taget. Ni kommer att förflyttas till nya bloggen automatiskt. 
Ni övriga kan börja följa via bloglovin här, via RSS här, eller så kan ni enkelt komma ihåg att min nya adress är HEJSONJA.SE (ingen större skillnad mot förut med andra ord)

Vi ses kanske!

 

16 kommentarer | “Hejdå Nöjesguiden!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Maggan skriver:

  Tack för den här tiden själv!

  1. theresa skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: [drogunduspellcaster@gmail.com] du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) Kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   Genom [drogunduspellcaster@gmail.com]

 2. Peppen skriver:

  Tack Sonja, du har varit grym!

 3. run 3 skriver:

  Very interesting tutorial, I’m quite impressed with this tutorial, I appreciate your guidance
  run 3

 4. ellen skriver:

  My name is Ellen from Stockholm. I also want to testify of Immediate results as of the first 2 days of contacting Dr.Oduduwas lunching love spell on my behalf to return back my ex love husband man, I am happy to report that my husband and I are back on track, we are loving each other more than ever before, i noticed changes in his attitudes towards me and he feel safe and secure in our relationship.
  Thanks to Oduduwa lunched a magic love-spell on my behalf. Its work instant result, i received a phone call from Anderson my husband today, he will be coming back home soon. I highly recommend Dr.Oduduwa for anyone seeking reunion with ex. contact email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  I never believed love spell magic work is real and true until i gave it a try, it worked for me perfectly all my heart desires granted within 7 days of spelling procedure.

 5. Clampi virus skriver:

  Find helpful facts here in the actual post. I am getting experience all the time by reading these articles. You have shared very interesting details!

  1. Joe Bell skriver:

   Norton is a reputed and cost-effective antivirus suite
   company which offers protection so that no virus can damage
   your computer. It also provides many other products and
   services apart from antivirus.

 6. crishgayle skriver:

  Get rid of hassles of low quality calls through Skype Customer Service
  Our Skype Customer Service is about helping the users of Skype by solving their technical difficulties. Right from low voice quality to video low-quality calls, you can get assistance
  from our certified professionals anytime. Users have freedom to access this service 24 hou and even on holidays. 1-833-554-7444
  https://www.supportforhelp.net/skype-customer-service

 7. Joe Bell skriver:

  Norton is a reputed and cost-effective antivirus suite
  company which offers protection so that no virus can damage
  your computer. It also provides many other products and
  services apart from antivirus.

 8. You will experience the most premium content that is streamed in both free and paid TV channels. Roku Express contains an HDMI High-Speed Cable and quick remote for under £ 30. This allows the device to work faster. You can even call the Roku support team to report your issues at once.

 9. roku.com link skriver:

  1. Small in design and highly power-packed, you’ll quickly access your favorites that include films and series on platforms such as  Netflix and Prime Video. It also consists of free alternatives such as All 4 and Pluto TV. visit : https://www.my-rokucomlink.com/

 10. neeal skriver:

  thanks for sharing this info with us i found it so amazing glad to read this https://www.pcforecaster.com

 11. John skriver:

  Hulu’s massive search and interest in 4K follows the addition of 4K streaming for Roku-compatible devices. Hulu 5.1 also adds Roku’s voice capabilities. Previously, despite the support for multiple Roku 4K devices, Hulu on Roku devices can run at 1080p Only. visit : https://www.my-rokucomlink.com/www-hulu-com-activate/

 12. Students who seek Online Sociology Paper Writing Services from a writing company are guaranteed of getting good grades for their Sociology Essay Writing Services and Sociology Essay Writing Help that are free from grammatical errors.
  Students who seek Online Sociology Paper Writing Services from a writing company are guaranteed of getting good grades for their Sociology Essay Writing Services and Sociology Essay Writing Help that are free from grammatical errors.

 13. Students who seek Online Sociology Paper Writing Services from a writing company are guaranteed of getting good grades for their Sociology Essay Writing Services and Sociology Essay Writing Help that are free from grammatical errors.
  https://researchpapers247.com/sociology-writing-services/

 14. You are sure to get the best quality Online Sociology Paper Writing Services in the shortest period when you seek Sociology Essay Writing Help Services and Affordable Sociology Research Paper Writing Services.
  https://www.meldaresearch.com/sociology-writing-services-2/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG