Let’s make some fashion!

12:45 8 Dec 2009

Min kille håller på att planera Ann-Sofie Back SS 11 och undrade om jag har några favoriter från tidigare kollektioner jag gärna vill se åter. Så jag tänkte fråga er detsamma! Gå in på hemsidan och klicka er igenom tidigare kollektioner som ni hittar i högra spalten and pick faves! Så får ni gärna maila mig eller kommentera här vad ni gillar och vill se mer av. På det sättet kan vi ju alla vara med och skapa kläder vi faktiskt vill ha! Klicka HÄR!

Jag är en sucker för allt nästan allt i AW 08-kollektionen, speciellt det jätteasymetriska. Jag har en sån kjol och klänning och Daniel hade en sån knit sweater (hade, som i att han tappade bort den). Och jag ångrar SÅ att jag aldrig köpte den här magiska skinnjackan..

2 kommentarer | “Let’s make some fashion!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ingrid Lauren skriver:

    HEJ!
    ÅH VAD BRA! FÖR JAG ÄR ETT STORT ASB FAN! Sen hon fanns på Weekday!
    Jag måste säga att jag också ÄLSKAR AW 08-kollektionen och även SS09, (men INTE den nu, den med massa BU-tryck, blä) Jag ÄLSKAR på det viset som ASB kan drapera och tillskära tyg runt kroppen, som den sidenklänningen ovan (som jag också har) gör dels så att min kropp ser helt FANTASTISK ut (och det är den inte helt och hållet), jag får komplimanger från alla från farfar till modefreaks i den blåsan. Den visar dessutom liiite för mycket vilket är kul. dessutom är den lyxig – så mycket sidentyg, som är vackert! Den är liksom vacker, lyxig, kaxig, feministisk och avant garde samtidigt. Det jag alltid gillat med ASB är på något sätt står utanför modekarusellen och tittar in. TYP?? Hennes plagg känns rebelliska och feministiska och jag gillar när hon ”designar för sina kompisar”. Läste en intervju med henne i Elle och blev helt hänförd! Den där snabbdraperingstekniken tyckte jag verkade helt otrolig! Jag vill ha mer sånt! Drapera kroppen! Och frigörande mode som inte försöker tvinga dig in i en roll som TRENDIG typ med glansigt hår. Jag vill ha kläder som är lite inyourface till fashion!

  2. Santa skriver:

    Now, isnt that appropiate! Gosh, I thought she could think for herself

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG