Vitamin Kick

9:10 17 Dec 2009

1. Var på middag på F12 Salongen för släppet av härliga Anders Rydells nya bok om noll noll-talet. Köp!
2. Glögg med små, små äppelbitar i – mums! (Sen åt jag en fruktansvärt god linguini med salsiccia och svamp, som jag tänkte fota men råkade inhalera).
3. Älskar Salongen.
4. Vitamin Water-festen på Summit.
5. Alltså SNYGG!
6. Ett band uppträdde. Jag minns inte vad de heter, nåt på A tror jag. De var bra. UPDATE: Adiam Dymott var det.
7. Pelle och Parisa sjöng AaliyahsTry Again” på kareoke.
8. Emma och Petra tog sig ann Celine DionsMy Heart will go on” och gjorde det asbra! (Jag vill bara berätta att efter detta sjöng faktiskt JAG kareoke för första och sista gången. Destiny’s ChildsSay my name” med Parisa så klart.)
9. Dansare vars kläder hade samma färger som drycken typ. De där it-girlsen från NY som spelade stod och filmade dem, de var grymma!

Sen tog jag och min kille varsin goodiebag med bla Hanky Panky i (alltså dubbel-win för mig!) och jättejättemånga Vitamin Water (det är så gott!) och drog hem i snöstormen.
 

2 kommentarer | “Vitamin Kick”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Parisa skriver:

    Jag är så JÄVLA dum, jag glömde goodiebagen. Mascara och one-size-fits-all-trosor. Fan. Och du, jag ska lära dig behandla bilder. Det är bara du som har perfect skin, honey. Pusspusspuss

  2. Kristin skriver:

    Va! Du kan få ena mascaran av mig, jag fick ju två. *Bra kompis*. Nä vet du vad som är bra kompis? När jag hoppar upp på kareokescenen och supportar dig under Say My Name, för jag ba hon klarar inte den här själv asså. Detta trots att jag svurit att aldrig sjunga kareoke! *Asbra kompis*

    Och ja tack, jag vill gärna lära mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG