Jag ventilerar

10:55 19 Jan 2010

Jag är så jävla förbannad. Min skinnjacka från Acne har gått sönder. Ett blixtlås (som inte används för den sitter på armen, alltså slits den inte) har, på riktigt, fallit isär. Vad gör man då? Går till butiken där den köptes och ber dem laga det.

Vad säger Acne då? Att de måste ha kvitto. På min två år gamla jacka. Det är inte så att jag försöker lämna tillbaka den eller reklamera den. Utan vill helt enkelt att de skickar den på lagning. Nej, jag har inget kvitto kvar säger jag. Jaha, då kan du be banken skriva ut kvitto på transaktionen.

Okej, HUR omständigt?

Går till banken. Nä, de kan inte gå så långt tillbaka i transaktionerna. Nähä.

Så vad fan ska jag göra nu, Acne? Tänker ni ge mig den service jag förtjänar eller ska jag bojkotta er mer än vad jag redan gör? För det här är så jävla, jävla dåligt.


Jag, i min skinnjacka, och John. Bild: stureplan.se

4 kommentarer | “Jag ventilerar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Haso skriver:

    Acmekäder som går sönder?! NÄHE?!

  2. Vicky skriver:

    Dåligt Acne! Detta känns som något för NGs-konsumentombudsman Calle. Inte första gången han krigar med Acne. På dem!!

  3. Tang skriver:

    Hej Kristin :)

    Vilken bank har du? Har du Swedbank vet jag att man kan kolla tillbaka längre än 18 månader (dock ej själv), men det kostar en slant, en 50 eller 100 om jag minns rätt (inte så mkt som din jacka antagligen kostar… så värt det!). Du får inte fram transaktionen på direkten, men administrationen på banken gör det på ett par dagar…

    hoppas det löser sig :)

  4. Kristin Zetterlund skriver:

    Jo det är Swedbank jag har, men de sa att de kan göra det du berättade dock kan de inte lova vad som kommer komma upp. De kan kanske enbart få fram att en transaktion genomförts den dagen, sa de. Det är möjligt att det inte alls visar vart eller hur mycket!

    Så. Orka betala för det?! Jag tänker tjata på Bajsne istället ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg