God Fashionmorgon

11:06 3 Feb 2010


Pressvisning för BACK. Stockholms mesta fashionhund Beverly är på plats. Det är så jävla snygga grejer, jag vill i princip ha allt! Bilder kommer senare idag.

5 kommentarer | “God Fashionmorgon”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    När du skriver om Back i vartannat inlägg, borde du inte i ärlighetens namn också nämna att din pojkvän är högt uppsatt för företaget? För bloggens och sajtens trovärdighet?

  2. Kristin Zetterlund skriver:

    Så du menar något i stil med "Pressvisning för BACK. Stockholms mesta fashionhund Beverly är på plats. Det är så jävla snygga grejer, jag vill i princip ha allt! Bilder kommer senare idag. MIN KILLE ÄR VD PÅ FÖRETAGET OCKSÅ".

    Att han är högt uppsatt där har jag verkligen aldrig hymlat om. Men varför skulle jag skriva ut det i text bara så där? Skulle inte det kännas typ ganska bajsnödigt av mig? Han är vd för the whole she-bang! Det är inget jag direkt tänker på, och jag tror inte att många av er bryr er alls faktiskt.

    Jag skriver om hans företag för att jag vill. För att det är mitt favoritmärke, för att jag älskar kläderna och hela tanken som företaget vill förmedla. Det här är ingen köpt blogg. Såna finns det nog av.

    Men känns det bättre nu?

  3. E skriver:

    Bloggen känns ju väldigt köpt när du skriver om A-S Back hela tiden. Hela tiden. Hela tiden. Heeeeeeela tiden.

  4. Kristin Zetterlund skriver:

    Haha det hade inte ens slagit mig! Nä, jag skriver som sagt om det för att jag älskar märket. Jag har skitmycket kläder därifrån (som jag köpt), så lite svårt att undvika att skriva om dem. Sen om min kille har pressvisning är ju jag så klart där. Så då blir det ju att skriva om det då också.

    Jag tror seriöst inte nån hade reagerat om alla kläder jag skrev om var från Acne. Men man kanske reagerar för att ASB inte är ett lika vanligt märke, eller hur man ska säga det..

  5. E skriver:

    Ja men du har ju faktiskt rätt. (Det kanske lät lite sarkastiskt men jag menar det inte sarkastiskt.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp