Jag ventilerar #3

8:38 18 Feb 2010

Ointressant, white girl, i-lands, klagoinlägg:

Kommer till Sats. Ser fram emot mitt favoritpass på hela veckan. Har inte hunnit gå på ett tag så fan va laddad jag är. Kommer extra tidigt så jag hinner få bäst plats på golvet (längst fram i mitten – hiiiiiiiiiiyooooooo!). In kommer nån brud. Inte den vanliga läraren. Hon presenterar sig inte. Hon sätter på en skiiiitseg låt och säger ”Är det okej om vi dansar till den här?” och typ SJUNGER MED till den i mikrofonen. Jag tror att hon skämtar eftersom vi vanligtvis dansar till crunklicious musik typ Lady Gaga. Jag garvar lite typ yeah right. Bruden säger ”Okej, så eftersom ni brukar dansa lite funky, tänker jag att idag gör vi tvärtom!!!” och ser så jääävla nöjd ut.

Aaah. För trettiofem personer har tagit sig till gymmet för att dansa tvärtom mot vad de gillar?

Och jag blev så lack. Jag.blev.så.lack. Och hon var så nöjd? Hon takträknade inte, sa aldrig vad hon hette och INGEN ALLS hade informerat mig om att min favvobeztizawesomelärare inte skulle vara där.

Efter att hon hade lärt ut en åtta, som var sämst, drog jag.

Alltså, verkligen inget personligt mot henne men det här var bara INTE OKEJ Sats.

2 kommentarer | “Jag ventilerar #3”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tessi skriver:

    Var med om en liknande upplevelse på Friskis på ett annars bra danspass som bytte ledare mitt i när jag var borta 2ggr, sen när jag kommer tillbaks märker jag att ledaren bara skiter i alla ”nya” och börjar mitt i en koreografi som om det vore nåt proffspass för dansare. HAHA vissa ledare alltså, de har ett ego stort som ett hus. Säg till, säg ifrån till personalen på stället, det lönar sig!

  2. Kristin Zetterlund skriver:

    Men gud! Vad är grejen liksom. Efter att jag stormat ut gick jag till receptionen och frågade "Åsa är inte här idag VA???!. Hon hade noll koll och bara "..ska kolla…..mmm näää det blöblöblö idag". Då sa jag "MMM JAG MÄRKTE DET TACK HEJ!!". Så jävla dåligt alltså. Jag var så lack att jag typ inte orkade ta ett snack, jag bara drog. Men om det händer en gång till – då jävlar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp