ReBlog

2:54 28 Feb 2010

Härmed myntar jag RB; ReBlog. För det här är så jävla kul. RB Katrin:

Jag åt lunch med en väninna. Hon berättade för mig om sin förlossning. Hon berättade även att man får ett brev innna man ska föda där det står lite om hur man ska förbereda sig och packa inför ankomsten till sjukhuset. I det här brevet står det att man ska ta med sig en bekväm morgonrock, sina favorittofflor, en cd-skiva med sin favoritmusik mm.

När min väninna kom fram till sjukhuset och det var dags för henne att hoppa upp på britsen för att föda, så tar hennes man fram en väska. Han tar av sig sina kläder och byter om till en morgonrock. Sen sätter han på sig ett par tofflor och mumlar glatt ”sköna tofflor…”. Han ploppar in sin cd-skiva och trycker på play. Min väninnan fick föda till ”Born in the USA” och en otroligt nöjd man i bekväm morognrock, sina favorittofflor och sin favorit-CD Brucan.

När min väninna frågade sin man hur han kunde tro att det här brevet var riktat mot honom så förstod han inte hennes fråga riktigt.

Det här är en underbar historia. Jag skrattar åt den hela tiden.

2 kommentarer | “ReBlog”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Daniel Glasman skriver:

    ReBlog, helt briljant smart är du! och gullig, ibland.

  2. Yes, I agree really fun to work! the main thing is not to forget the robe)))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg