Shanghai, dag ett

3:25 5 Apr 2010

Första dagen i Shanghai – CHECK!

Har varit vaken i två dygn nu. Jag och min kille börjar bli lagom virriga, säger typ ett ord till varandra om och om igen i två timmar sen hittar vi ett nytt ord vi tycker är roligt och så fortsätter det.

Asså allt här är så STORT. Alltså oproportioneligt stort. Har varit i New York och Hong Kong tidigare som också är riktigt feta städer med massa skyskrapor men det här är fan helt galet. Varje gata ser ut som om du tagit LSD på ett disco eller nåt – allt bara blinkar och snurrar och har sjuka proportioner.

Har redan shoppat två par så inni helvetes snygga skor. Eve, du kommer DÖ!

Annars dååååå.

Det är så jävla billigt det mesta. Typ maten. Typ McDonalds. Typ Coca Colan. Är faktiskt redan trött på kinamat. *Grattis*

Och JUSTE. Man kommer varken in på Facebook eller Twitter här. Censuren ju. Helt sinnes! Får sjuuuuk abstinens. Var nära att inte ens komma in på Nöjesguiden här för att vi har nån jävla tjoflöjt grej med Facebook så det tar hundra år att ladda varje sida.

Nu testade jag att ladda upp en bild. Gick inte. DUH.

Puss!

2 kommentarer | “Shanghai, dag ett”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. ävvääää skriver:

    åh skor! jag gick precis och tänkte att det är kasst med skor här och jag skulle behöva några nya :C sov nu och have fuun! jag kollar legally blonde hehehe

  2. Kristin Zetterlund skriver:

    Asså dessa är så snygga att mitt hjärta slutar (eller börjar?) slå. Killer heels indeed. OCH SKÖNA!!!

    Kul att det är här vi får snacka för övrigt. Kommunistjävlarna och Facebook va. Vilket skämt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp