Gotta go

8:47 22 Sep 2010

 

FLICKRUMMET NU!!!

4 kommentarer | “Gotta go”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. discosanna.blogspot.com skriver:

    den där tröjan och sen din adidas-skinnhoodie/jacka (?) är så jävla snygga.

  2. Kristin Zetterlund skriver:

     Tack! De är mina faves verkligen.

  3. Cecilia skriver:

    Nu är’e såhär va att jag tog ditt råd om att ibland ska man bara take charge och fråga den där killen om han vill ”träffas”, för att killar är cp i huvudet och kommer aldrig fatta någonting om signaler från oss tjejer.

    Meneh, du sa aldrig vad man skulle göra om han nu bara ”det hade varit kul att ses men det passar inte så bra för mig just nu” / är jätte på och sen när man ska ses så sitter han hellre och spelar spel med sina vänner?

    Man känner ju sig ganska fucked over sådär i efterhand när man vågat fråga och får ett sådant svar.

  4. Kristin Zetterlund skriver:

     Hej Cecilia! Fan va kul att du tog charge! Men OJ. Assååå… klart du känner dig fucked over, fan va osoft. Inte så, men han låter typ mongo? Haha och då är frågan om man ens vill ha ett mongo….? Eller så fattar han fortfarande inte vad du menar. Pga cp-genen, du vet. Att du typ seriöst måste bjuda ut honom på middag, "bara ni två". För att han ska fatta? Så. Jag tror. Hm. Att antingen ger du upp för han e lite mongo eller så kämpar du lite till så hans tröga hjärna ens ska fatta. Så eh lycka till och rapportera framtida läget plz!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG