Nu jävlar i helvete

8:44 24 Sep 2010

 Trots att jag var inne på samma Phone House TRE GÅNGER förra veckan för att jag ska utportera mitt nummer till deras abonnemang lyckades de ändå fucka upp. Vaknade imorse med att SIM-kortet inte funkade. TACK OCH LOV har jag en sambo, vars mobil jag kunde låna för att 1. Ringa kundtjänst (som ba ”hmmm varför har de i butiken gett dig ett inaktivt SIM-kort??” GAAAAAAAAAAH19(!/#&!/(&!(/#T(/T) 2. Smsa klasskompisar att jag kommer missa skolgrejer till en början eftersom jag måste städa undan the mess they made. 

Jag var seriöst inne i butiken TRE GÅNGER för att få hjälp med utporteringen. Ändå ger de mig ETT RANDOM SIM-kort istället för den rätta som mitt nummer skulle till. Dessutom sa de att jag MÅSTE ringa till kundtjänst själv för att ”registrera mitt SIM-kort”. Hon på kundtjänst ba ”…. nä? Har jag aldrig hört talas om?”.

ALLTSÅ MAKEN TILL INKOMPETENT PERSONAL!!!

Tur att jag är student ändå och är flexibel med mina tider (trots det så skiter sig massa…) och att jag har en sambo vars mobil jag kunde låna för att styra upp saker och ting inför the fuck up-clean up.

Jag är så arg att jag skakar and I’m telling you, shit’s going down snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg