Jag ventilerar #lost count

2:17 19 Dec 2010

 

 Ibland blir man lite trött på saker och ting. Jag har spelat skivor sen jag var 18 år gammal. Jag säger absolut inte att jag är bäst, men jag har fan varit med ett tag. Och aldrig NÅGONSIN har en tjej varit negativ mot mig. Jo, kanske i bemärkelsen att hon önskar annan musik (tex ”Mer La Roux!”, man ba ok!). Men ALDRIG har en tjej kommit fram och sagt något i stil med ”fan vad du suger”. 100% av alla klagomål jag får kommer från killar. Samma sak VARJE GÅNG. De står och iakttar… länge… Sen skriver de ett sms på mobilen som de håller upp framför mig. Så de slipper säga det själva ofc! Där kan det stå saker i stil med ”Din förra mix var bättre”, ”Mer echo”, ”Sämsta mixen hittills”, ”Bra!!” osv osv osv osv. Sen står de framför båset och tittar och tittar och tittar på varenda liten detalj du gör. Lilla gumman. Går igenom dina skivor. Lilla gumman. För du kan ju inte veta vad du håller på med. Lilla gumman!

Orkar inte ens kommentera utan jag hoppas alla fattar hur efterblivet detta är. Och ni som gör så här – känn er så jävla träffade. Att komma till mitt jobb och döma mig? You got some nerve. This is what I do for a living! Om du vore så jävla grym skulle du stå där jag står. Men uppenbarligen EJ. Så fuck you and your fucking echo.

PS 99% av er äger!!!! Ni var så många som kom fram och sa något fint igår, både om spelningen och om bloggen. ÄLSK.

4 kommentarer | “Jag ventilerar #lost count”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Tone Schunnesson skriver:

  GUD vad jag känner igen mig. GRYM du var igår, förresten.

 2. Kristin Zetterlund skriver:

   GÖRT! OCH TACK!

 3. Rebecka skriver:

  känner också igen det här 100%!
  men de kan ju dra! ni var asgrymma.
  ps. en gång skällde en kille ut mig för att jag spelade bed rock ”jag kan inte dansa till det här, folk kommer tro jag är bög!! ge mig ditt case”

 4. Kristin Zetterlund skriver:

   Rebecka: Tack! Och: HAHA JAG DÖR, cpn det finns

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG