F1 med H1

11:13 9 Maj 2011

Ikväll har vi plåtat till vår nya klubb!! Fina Signe fotade och hon e så grym. Vi stod utanför Judiska Församlingen och tog bilderna och då kom security o ba…….. vad gör ni ens? Brudar i hotpants som grimaserar framför en kamera, de var inte helt vana vid det om man säger. 

Har jag berättat om vår nya klubb?! Inte??? Welllllllllll. I år tar Flickrummet det stora klivet och blir…….. H1!!! Det kommer bli f1 med h1 och vi kommer köra på F12 Salongen ALL SUMMER LONGGGGGG. Det kommer bli den bästa sommaren i mitt och era liv. Kommer självklart uppdatera er om allt och länka till vår page osv när det är fixat! Kan dock meddela: vår premiär är 21 maj! JAG DÖR PEPPDÖDEN.

Sen gick vi till Utecompagniet för första gången i år och drack en dagens på rosé för att fira och därmed är det officiellt start på denna kick ass-sommar. Åh Ute, I’m gonna miss you men som tur är bor jag extremt nära och kan alltid komma och hälsa på heheheh.

Och: TRYCK PÅ ”MÄSTERLIGT” OM NI ÄR PEPP!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp