Svar på tal

3:58 15 Maj 2011

 vart kommer din klocka ifrån som du har i föregående inlägg, tillsammans med den gröna klänningen? Bästa må bra tips dagar då man känner sig superunkig utseendemässigt? Älskar din blögg btw :)

JM | 11-05-15
Klockan kommer från Michael Kors! Om jag känner mig lite ögley, tycker jag alltid att läppstift piggar upp + vit kajal innanför ögan (japp, det är min och alla fjortisars favorit!). Släng upp håret i en stram knut och ta på dig en asfräsch parfym och POW du känner dig redan 50% najsare! Exakt precis den här rutinen följer jag….. alldeles för ofta.
 
två frågor
I. hur hamnade du i stockholm? vill du stanna eller planerar du att flytta någon annanstans. II. Det känns som att du är den enda bland ”bloggtjejerna” du umgås med som pluggar. Hur ser du på det?
ANONYM | 11-05-14
1. Jag flyttade hit direkt efter jag tog studenten 2007. För mig var det bara så självklart. Har alltid känt mig hemma här, redan från dag ett. Klart det vore kul att testa att bo på andra ställen/land någon gång i livet men jag tror verkligen att jag alltid kommer att landa i Stockholm! Skulle gärna bo lite i Hong Kong eller NYC nån gång tex.
2. Ja, jag tror nog jag är ganska ensam om det i mina kretsar. Jag ser bara det som något positivt! Att plugga är en så awesome tid i livet och jag säger inte att det är för alla, men jag tror många går miste om nåt om de inte pluggar faktiskt… 

läser du och isf helst vad? böcker och/eller tidningar? några prenumerationer? nån favoritförfattare/bok? och läser du på svenska eller originalspråk när det går? vad gillar du för musik? alltså för privat bruk, ej spela ute (kan ju skilja sig en del ibland).
NINA | 11-05-14
Jag älskar att läsa böcker! Men tyvärr blir det inte så mycket som jag skulle vilja då man blir ganska ”bokmätt” som student. Tidningar e väl soft nån gång ibland, men inget jag lägger pengar på. Favoritförfattare är Bret Easton Ellis och Jonathan Safran Foer – ALLTID på originalspråk (heheh såvida jag kan språket dvs). Då jag bodde utomlands som ung har att läsa på engelska alltid varit ett bra sätt att hålla språket flytande.
Gemensamt för all musik jag lyssnar på är att det är musik som gör en glad. Har aldrig fattat grejen med att sitta hemma och deppa till typ…. Broder Daniel? Gillar inte typ indie och rock osv heller. Älskar rnb, hiphop, pop, house – HITS av alla slag!! Adele e väl typ ett undantag som inte gör ”glad” musik som jag ändå älskar.
 
Favvisdrink?
JESSICA | 11-05-14
Jag föredrar enkla drinkar som typ vodka lime eller vodka ramlösa.. Eller vodka redbull om jag behöver vakna lite heheheh. Gillar typ Tom Collins också?? Gillar iallafall vodka. Gillar INTE whisky (undantag: Fireball).
 
Nåra frågor. 
Hur träffades du och din kille? Vilken ”typ” var du i högstadiet och gymnasiet? Vad blir du när du gått ut din utbildning och vad innebär det? Hur vill du bo när du blir äldre? Tack för mig :)
ANONYM | 11-05-14
Jag träffade min kille ute på krogen faktiskt, genom gemensamma vänner. Så alla som säger att man inte kan hitta kärleken på krogen: SUCK.IT.
Haha i högstadiet va jag lätt tönttjejen. Bara typ vanlig liten tjej som hängde med samma tjejgäng 24/7, tävlingsdansade, va kort och plattbröstad (svårt att tro idag hehehheh). I gymnasiet skulle jag nog säga att jag var…. festtjejen. Dock alltid en liten plugghäst innerst inne!!
Efter min utbildning ”blir” man väl inte direkt nåt, men jag får en bred examen som gör att jag kan jobba med allt från reklam och PR till IT eller varför inte en blandning……
När jag blir äldre vill jag bo i en FET sekelskifteslägenhet, gärna kvar på samma gata jag bor på nu på Östermalm!

Vem är din bästis? Säg inte ”jättemånga”/”jag kan inte välja” :) Är det inte tråkigt att inte längre få Flickrummet på Utecompagniet? Jobbar du i Nöjesguidentidningen också eller skriver du bara på bloggen? Puss&Kram
NATHALIE | 11-05-13
Hahahah men om man har många bästisar då?? Jag har dem som jag hörs med varje dag: Evelina, Ida och Parisa tex. Sen äldre vänner som jag träffar betydligt mer sällan, men som är mig minst lika kära: Julia, Ellinor, Anna mfl. Och min kära kille såklart. Gud. HAN!
Kommer väl kännas lite konstigt att inte vara på Utecompagniet hela sommaren, men vi valde F12 Salongen för vi tror det passar vårt koncept perfekt så jag är inte alls ledsen snarare UBERPEPP!!! Ute finns alltid kvar om jag vill hänga runt där :)))
Jag har hittills bara blöggat, men ni kommer nog se lite av mig i tidningen snart… Håll utkik!
 
Hej
Jag ska börja på samma program som du i höst! IT och marknadskommunikation. Dock inte för att du går det, hehe, däremot blev jag skitsur när du skrev något inlägg om programmet för nu kommer massa wannabes att söka bara för det. Men jag kanske också är en wannabe. Hur som helst, i like your blog! Kan du inte skriva något om dig och din man av glas? Är förhållandet lätt som en plätt eller väljer du att inte skriva om svåra saker? Ha en go eventkväll!!!
LOVISA | 11-05-13
Hahahha sawryyyy…. 
Inget förhållande är väl ”lätt som en plätt”, men vi har faktiskt ett väldigt odramatiskt förhållande. Våra kompisar brukar driva med oss och härma oss när vi ”bråkar” – ”MEN HAR DU INTE KÖPT NÅT BRÖD ELLER?!?!”. Väldigt lite drama, väldigt mycket laughs. Vi e liksom bästaste bästisar. Sen väljer jag nog att inte dela med mig om saker skulle råka vara jobbiga, det känns way too private. Vad skulle man skriva då, typ ”Och vet ni vad han sa då???”. Nä nä nä. 
Lycka till med utbildningen!!!
 
vilka bloggar läser du? plus motivering
ELSA | 11-05-13
Jag läser massa blöggar! Mest mina vänners, känns mest relevant. Typ Ida, Forni, alla på NG, Petra, Signe, Linn, Natalie, Emma, Mogi osv osv osv. 

En kommentar | “Svar på tal”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofie i San Francisco skriver:

    Håller med! Önskar att man hann läsa fler böcker än de som ingår i studentlitteraturen. Vore guld asså!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG