Gettin’ it done

9:01 12 Jun 2011

 

Igår var jag piffig i rosa och lila, idag sportig i neonskor och silverjacka! GALET VÄRRE.

Jag är så uppfylld av festmåwd från igår att jag har redan brännt massa nya skivor inför nästa helg. Perfekt sysselsättning för att hålla mig från det som egentligen behöver göras, dvs tvätta håret och städa. Kan inte understryka NOG hur mycket jag avskyr att tvätta håret. Jag undviker det till alla pris. Jag måste liksom avsätta en hel timma av min precious time (allt som allt) för att under den timman vara extremt uttråkad och bli trött i armarna. Nä nä nä, det är verkligen min hatsyssla. Speciellt när man har en soft burk inom räckhåll som löser ens greasy situation på tio sekunder. 

Men imorn kömmer min dude hem så då vill jag ha allt tipptöpp här i lilla hushållet. Eller oj, nu fick jag precis reda på att han kommer tidigt på morgonen……. sååååå det betyder att jag måste städa NU eller gå upp ännu massa mer jättetidigt för att hinna innan. Ingen av dessa situationer e likely tyvärr :((  HAPP.

2 kommentarer | “Gettin’ it done”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mette skriver:

    Hej Kristen:)
    Jag skulle verkligen vilja veta var den svarta botten och topp / klänning från att du har den bloggpost ”So what ”. Dessutom gillar jag att veta var den stilige svarta toppen är från vem du har på bloggen Inlays ”Love In The Club”? Det är bara något jag söker:)
    / / Mette

  2. Kristin Zetterlund skriver:

     Hej Mette! I "So What" har jag en jättegammal klänning från Penelope Cruz kollektion för Mango och den svarta toppen är från American Apparel! :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg