191011

7:26 18 Okt 2011

Bild: Sima Korenivski

På onsdag spelar jag och Ida på Kåkeluringen!!! Kömsi kömsi.

2 kommentarer | “191011”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    hej kristin! har en fråga angående din vegetariska kost och ehm skriver den här så du inte missar den haha. Jo grejen är att jag också är veg men har fått kraftig blodsbrist (pga för lite järn i kosten) som gör mig heelt yr. undrade bara liksom om du också fått det? Käkar du järntabletter eller/och baljväxter+ c-vitamin? aja käkar nu starka järntabletter och väntar på att mina blodvärden blir bra igen. men liksom jag har många vänner som är vegs och ingen av de har haft några problem med det, skumt. de är precis som jag inte jättemedvetna om vad de äter, dvs ganska onyttiga.

  2. Kristin Zetterlund skriver:

     Hej! Oj du det låter inge kul. Jag har fasen ingen aning om hur mina blodvärden osv ligger till, men jag tror starkt på att kroppen säger till vad man behöver få i sig och att man då borde lyssna. Jag har iaf inte kännt mig mer trött än vanligt, utan jag försöker bara äta varierad kost precis som när jag åt kött fast bara minus just det… Tror dock inte jag äter tillräckligt varierat faktiskt, borde gå och ta blodprov nu när du säger det! Sånt där har nog inte bara med kost o göra heller, säkert genetiskt att du kanske har lättare för att få järnbrist….. eller så. Lycka till!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG