3 Q&A’s, del två

1:28 28 Nov 2011

hej kan inte du snälla skriva hur du började dja.berätta allt,var det itne läskigt att stå själv och dja?:) Siri
Hej Siri! Jag började vid 18 års ålder i Örebro, där jag är från, genom att tjata på några snubbar som hade en klubb jag var stammis på och jag önskade typ låtar hundra gånger per kväll. Till slut fick de nog och bara ”SPELA SJÄLV DÅ”. So I did! Efter det har det bara rullat på! Jag började med min vän Anna, så då var jag inte ensam iallafall. Men sen är det nyttigt att spela själv för att bygga självförtroende. Dock kan det vara ganska läskigt ibland när man står ensam på en stor SCEN framför ett hav av människor, but hey, that’s what shots are for. Älskar man nåt så gör man det, oavsett om man måste stå framför ett rum fullt med människor för att uppleva det. Fast att dja skulle ju inte ens vara samma sak utan det? Det blir lite av en kick också!

kan du inte lägga upp ditt bästa kikärtsbiffrecept!? Anna
Hej Anna! LÄTT! Jag har blivit rätt så kung på detta faktiskt. Tips: använd så mycket ekologiskt som möjligt pga bäst för både dig och Tellus ;))
2 burkar kikärtor (400g a pop)
3 äggulor
minst 2 vitlöksklyftor
typ 1 dl ströbröd
massa citron, saften alltså
2 tsk spiskummin
minst 1 tsk sambal oelek
salt
Mixa alltihopa med en…………. mixer!! Forma typ platta köttbullar och ha på lite ströbröd utanpå och stek i olivolja, ca tio minuter totalt! Mmmmmmmmmmmmmmmmmm 

Hej! Undrar bara hur du tänker angående skinn i väskor, byxor och skor när du säger att du är veg? E
Hej E! Jag tänker som så att jag gör det jag kan för att påverka; tidsmässigt, ekonomiskt och efter mina principer. För mig som blev veg av miljöskäl har att sluta med skinnprodukter inte varit aktuellt då jag ser det som en fråga av etiska skäl (sen är väl den industrin säkert inte heller miljövänlig, jeez vilken industri ÄR det ens). Kan dock säga att jag blivit typ 90% mer känslomässigt engagerad i de etiska skälen för djurens rätt efter att ha blivit veg, men känner ändå att rent miljömässigt gör jag det jag kan i dagsläget och det räcker gott och väl för mitt samvete.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg