Frågor och funderingar

8:17 5 Dec 2011

Förlåt men ÅÅH VAD DU GILLAR DIG SJÄLV.
En vidrigt felaktig iaktagelse. Jag ÄLSKAR MIG SJÄLV. Hoppas du också gör det!

 

Härliga London bilder! Vilket hotell bor du på? Ser nytt & fint ut.
Tack! Hotellet hette One Aldwych och var grymt!!

 

Asså, din tröja?! <3 Maria (http://nojesguiden.se/blogs/kristin-zetterlund/taking-care-nr1/#comments)
Eller huuuuuuur!! Adidasssssssss ofc.

 

Hur lång är du? :) Vore kul med en till frågestund då jag missade den förra, men du brukar ju även vara bra på att svara frågor i inlägg.. Jag har komplex för min längd just nu, har börjat gilla klackar som fan men känner mig så lååång!? fast tycker egentligen att de är SNYGGT som fan… Åh kan du inte disskutera de lite. Ps, gillar bloggen. Anna
Hej Anna! Det står att jag är 174 cm i mitt pass, men jag tror jag är 173 cm. Jag är iallafall ganska ”lång” och jag ÄLSKARE. Skulle gärna va typ 180 cm, tycker det är såååååå gött å va lång. Obs försöker ej dryga mig, men ni måste förstå att jag var typ 150 cm fram tills jag var 16 år, sen sköt jag iväg utav bara helv…………. Mao: alltid varit kortis, därav älskar att va långis nu. Är du lång så är du lång, finns inte riktigt så mycket att göra åt saken (dvs inget ALLS faktiskt), lika bra att learn to embrace it! Om det sker genom användning av höga klackar eller att du bara blir till freds i ditt huvve is up 2 u, men jag tycker långa tjejer är svinsnyggt iaf!!

 

Hej Kristin, ville bara tipsa om en bra webshop som säljen snygga BHn i stora storlekar! Jag vet, det här låter som en reklam men jag är sååå taggad att jag har äntligen hittat stora och billiga BHn som man faktiskt vågar visa till someone special ;) Vill bara att alla med stora bomber vet om brastop.com! Jag beställde 4 settar (BH+trosa/string) och betalde 87 euro, som motsvarar ungefär 900 kronor. Hoppas att du har en bra helg! Tack för en bra blogg också, jag besöker den varje dag :) Mikaela
Ooooooo TACK! Hör ni alla det, tillsammans är vi starka!! 

 

naajs! vart kan man beställa jackan?? Cecilia (http://nojesguiden.se/blogs/kristin-zetterlund/earthling/#comments)
Thnx! Sneakersnstuff har Jeremy Scott for Adidas och de har webbshop tror jag, så om du inte kan ta dig dit lär den gå att beställa!

3 kommentarer | “Frågor och funderingar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. belle skriver:

  ”Förlåt men ÅÅH VAD DU GILLAR DIG SJÄLV.
  En vidrigt felaktig iaktagelse. Jag ÄLSKAR MIG SJÄLV. Hoppas du också gör det!”

  Hahahaha, så jävla bra! girlpowerzzz!

 2. Adam skriver:

  Hoppas att du har en bra helg! Tack för en bra blogg också, jag besöker den varje dag :) Mikaela writing services

 3. link to website skriver:

  Ja jag älskar mig själv och min familj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg