#MBFWSTHLM aw12 dag 3

7:08 2 Feb 2012

Bilder: rodeo.net

Stine Riis:
Stine mottog det första någonsin H&M Design Award och vann iom det en stor visning i Mercedes-tältet under modeveckan! Ett välförtjänt GRATTIS till henne. Jag fullkomligt älskade visningen! Fina färger, roliga detaljer i metallic lack, snygga skärningar…. The list goes ON. Dock fet minus för vad som måste vara äkta päls, men men. Om den produceras i fejk bär jag tex den blåa kragen längst ner till vänster med GLÄDJE. 

Bilder: privat

Hernandez-Cornet:
En av veckans höjdpunkter! Ana Hernandez har levererat riktigt ordentligt de senaste säsongerna och hennes AW12 var absolut inget undantag! Vad sägs om klänningar i ljuslila läderklänningar (!!!!!!!! dör), klänningar i ”butcher”-modell, mönster som påminner om sån där doppa-papper-i-vatten-med-färg-hållepå som man gjorde i lågstadiet….. DOG modedöden av samtliga previous mentions. Behöver ca hela jävla kollektionen. Punkt slut.

 Bilder: stureplan.se

Tiger:
Brukar av tradition avsluta modeveckan, och det med all rätt. Med stjärnor som Frida Gustavsson och Caroline Winberg på catwalken och Axwell och Håkan Hellström på front row var deras visning storslagen som alltid! Ytterplagg, stickat och sidenklänningar from above, och hela kollektionen höll överlag en hög standard. Mycket hattar på både dam och herr, och tja, det kan man ju ha om man vill. Eller inte. Min favorit var utan tvekan den megamysigt tjocklurviga kappan längst upp i mitten! 

2 kommentarer | “#MBFWSTHLM aw12 dag 3”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. belle skriver:

    får panik på den bilden med blå pälskrage du gillade… VAR ÄR HENNES BEN??? Jag ser verkligen INGA, den benlöse ryttaren typ. Överanstränger mina ögon men icke…. som sagt, panik hehe.

  2. run 3 skriver:

    I have been seeking information on this topic for the past few hours and found your post to be well written and has solid information. Thank you!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp