Cannes Outfit Dag Tre

7:00 18 Jun 2012

Tredje kvällen i Cannes skulle vi käka på Le Baoli, en fet restaurang som blir fet nachtclub senare. Jag ville piffa té mä litt och tog på mig denna gräddpuff till klänning! Quiltad kjol och genomskinlig överdel – well it don’t get much better than that.

SER NI mina fötter på översta bilden förresten?? Saaaaa ju att de var vidrigt brända. På tal om bränt: på det där stället TÄNDER DOM ELD PÅ BARDISKEN. För att ”liva opp det lite” (???). Stod å sög på en go jävel (drink, ppl) så hör jag plötsligt ”GET BAAAACK!!!!!!”, något jag f.ö länge drömt om att skrika offentligt *weird like that*. Så känner jag hur det……………….. skvätter………………. på min arm. Så typ kastar de tändvätska överallt bara? En sekund senare brinner hela bardisken och hade jag stått en millimeter nämare hade min sparrisarm brunnit opp den med. Men istället stod jag lagomt långt bort med lagomt många drinkar i magy och då blev det hela istället bara skitspännande /Mvh Turist. 

klänning – skitgammal från nåt udda märke som såldes på Topshop i Oxford Circus, skor – Zara, väska – Balenciaga, Mjukis – Haga, Örebronx

3 kommentarer | “Cannes Outfit Dag Tre”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. malin skriver:

    Hur lång är du egentligen? ;D Nu har du väl klackar men iaf, du ser jättelång ut :)

  2. Sofie skriver:

    Kände ni varandra i örebro? hehe

  3. Anna Tuvestad skriver:

    ”Mjukis – Haga, Örebronx”. värmer i björkhaga-hjärtat mitt! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg