Cannes Outfit Dag Två

9:10 17 Jun 2012

Dag två i Cannes hade jag bränt mig något sjukligt på smalbenen, de var alltså tigerRANDIGA 4 serious. Plus det enda stället jag inte smörjt in mig på, tårna (som man väl inte ens ska behöva smörja??? Aldrig gjort i mitt 23-åriga liv iaf), var helt kokta. Jag tänkte att: AHA! bär mönstrat och lura bort åskådares blickar från mina tigerrandiga ben till det überhypontiska reptilmönstret på min klänning! And cover them ugly ass feet up, för kräftröda små tår vill fan ingen se öht.

Kristin – MASTER OF ILLUSIONS

klänning – Dagmar, skor – Nelly White, väska – Balenciaga, klocka – Michael Kors

En kommentar | “Cannes Outfit Dag Två”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. hanna skriver:

    KRISTIN! Jag har lite frågor angående boende i Stockholm. Bor du i hyres- eller bostadsrätt? Hur fick du tag på lägenheten och hur länge får du ha den (om det nu är en hyresrätt)? Jag vill JÄTTEGÄRNA flytta till Stockholm och behöver lite guidance och det känns som att det har gått väldigt smidigt för dig? TACK FÖR SVAR!!!! ps. din blogg äger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp