Dem Good Times

7:42 16 Jun 2012

Bilder: privata och Stureplan.se

Gårkvällen bestod av Summerburst, Where’s the Party? by Carlsberg och ett skogsrave!!! Ett pitstop på Riche också ofc. Jag tror att bilderna talar för sig själv men det var läänge sen jag varit så här sliten. Jisses amalia, blir en nykter kväll på H1 för mig kan jag allt säga………………….

Summerburst va som det ska va, bra musik och ppl gone cray av festivalstämning. WTP hölls på Nordic Light Hotel och där spelade Axwell! Där hade jag one helluva time kan jag säga. Liggande åtta liter Grey Goose, go go-dansare hängandes i taket, UV-Dompa, sveeeeett och glada vänner made my night. Made it a little too hard asså. När jag blev för svettig hoppade jag i en taxi till ett skogsrave utanför stan. Asså DOM BILDERNA kan jag inte ens lägga upp, tog inga själva, men det va inte direkt kul att gå igenom mina vänners (och främlingars??) Instagram imorse och se skiten de lagt upp på mig. Picture this: folk i skog som bokstavligt talat suger på en bib. Nä nä nä. Såna stunder man hatar internet tyvärr. Dock var skogsravet ASF1! Anordnat av 100% ladiez och det spelades svinhård musik – jag ääääälskade det. Tyvärr är mina skor and whatnot alldeles nerlerade, men vad gör man inte för dem good times.

SES PÅ H1 IKVÄLL – jag kommer minnas dig, men du förhoppningsvis inte mig!!!

En kommentar | “Dem Good Times”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. hanna skriver:

    vilken storlek har du på din tröja? din blogg är grym! /hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG