En Fancy Morgonrock

3:28 16 Jul 2012

Välkomna mitt rea-kap för säsongen!!

Redan i januari när jag plåtades för Café (understa bilden!) snodde jag åt mig denna tunna och hellånga sidenkappa från Stylein och proklamerade stolt att DEN SKA BLI MIN (när den är på rea). Förstod ju givetvis att den skulle vara ganska pricey, men den som väntar på nåt gott väntar sannerligen inte för länge! För rätt var det var låg den på mer än halva priset på Nelly och _whaddayaknow_ så råkade jag ha lite innestående bonus hos dem från nån gammal retur så jag fick denna till ett fett bra pris! 

Invigde den på NGs smygis förra veckan på Häktet (översta bilden!). Under bar jag ett enkelt linne tillsammans med de allra minsta shortsen jag äger, courtesy of mini shorts-drottningen Rebeccas kollektion för MITS! När jag kom in på deras uteservering sa Agnes; ”Såg dig på håll, jag VISSTE väl att det va du – morgonrock och trosor!”

= min stil perfekt fångad av Sveriges mestaste modeexpert

2 kommentarer | “En Fancy Morgonrock”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Leeloo skriver:

    Kristin! Skit snygg i stort hår! Du borde köra så då och då!!!

  2. Leeloo skriver:

    Kristin! Skit snygg i stort hår! Du borde köra så då och då!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg