We Were Here

11:37 21 Aug 2012

Sa häromdagen till Mjukis att jag gärna vill volontärjobba (när nu i allsindar jag skulle ha tid med det (men A for good spirit Kristin, jeez………………)). Men har så svårt att komma på vad jag skulle göra, är superkänslig egentligen och att jobba med sjuka eller äldre tror jag skulle bryta ner mig totalt fasen. Tror man växer oerhört av att jobba med människor så, men alla är olika och jag tror tyvärr jag är för svag för att palla med det :c Men vill ändå hjälpa till på något vis, ska bara klura ut hur. 

Så sitter man på nyjobbet sitt och ramlar över detta klipp för World Humanitarian Day där Queen B bara *drar en liten truddelutt*………………………….. Var tvungen att stänga av och vänta tills jag kom hem pga kände the hopbrytning komma. Och det vill man ju inte direkt göra som The New Hen. Men men, njut av böl-festen ni och så hjälps vi åt med nåt bra tycker jag!

3 kommentarer | “We Were Here”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. J skriver:

    jag har volontätat mycket med hemlösa. i gbg visserligen när jag bodde där, på Hemlösas Café, Trappa Ner hette det. man bara serverar mat, fixar mackor, och snackar lite och är en kompis liksom. Det ger svinmycket och är typ 3 timmar i veckan när man har tid. Borde finnas motsvaraande i Stockholm, måste ta tag i mig själv och göra samma. Pok

  2. malin skriver:

    Tycker absolut att du ska jobba med äldre, nyttigt att komma ut i verkligheten och se hur de har det, man lär sig massor också! Jättefint initiativ hur som helst :)

  3. E skriver:

    Spana in Tjejzonen, där kan du vara volontär genom att chatta med unga tjejer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp