Vi fortsätter med kärleksfrågor!!

5:04 4 Okt 2012

 

Hej! Jag har läst din blogg väldigt länge och tycker du är en härlig tjej med mycket kloka tankar, speciellt om kärlek. Därför tänkte jag berätta var jag befinner mig i just nu och om du kunde hjälpa mig, eller ge något råd iaf =) I ungefär 2 månader har jag träffat en kille, sista tiden har vi sovit hos varandra typ 3 gånger i veckan kanske och allt känns bra, som det blir bättre efter varje gång vi ses men nu känns det som det är stopp på något sätt, att liksom allt är jättebra men tror vi båda är lite rädda och undrar vad som ska hända, vi har inte ens sagt att vi tycker om varandra, men typ jag saknar dig och du är fin och sånt där men jag tycker det är så himla svårt att visa känslor för någon innan den blottar sig först. tycker du jag ska vänta eller säga något? hur lång tid håller man på innan man blir tillsammans? kram på dig! //katja

Hejhej!

Jag förstår precis vad du menar – MEN – kan faktiskt inte alls relatera. Det här med att spela spel har aldrig direkt varit min grej. När jag gillar någon har jag aldrig riktigt flörtat, gameat, you name it. Om jag har har börjat gilla nån så har det varit typ ”TJA jag tror jag är kär i dig?!”. Och det har…………….. funkat? Sen har jag nog haft xtremt tur med sköna killar som är likadana och inte orkar med spel. För vem fan har tid med det? Gillar hen dig så gillar hen dig och kommer göra det oavsett om du skickar ett så sjukt oskyldigt sms som ”du är fin”. Vem har ork att gå runt och känna efter, really. Det tar så mycket energi. Tyvärr blir det ett glasklart svar från mig att: ba göre. Du vill ju? Erkääänn. Du tycker hen är fin! Skulle inte du bli sketaglá om hen skickade så till dig?! Joo. Så varför ska hen vara först? 

Göre göre göre göre göre göre *grabbig hejarklack*

Hur lång tid det tar innan man blir tillsammans är så klart sjukt olika men för mig har det alltid varit så enkelt att: en vet. Har alltid känt i magen: ja eller nej. Dirr. En vet ju?? Du behöver inte ha lärt känna hela hens släkt och memorerat deras namn innan du ”känner” nån, jeez det är inte 1600-talet. Pirrar det så där gött och du vill egentligen aldrig nånsin ligga i en säng utan hen igen så är det väl inte svårare än så – du är kär. Och hen läär känna samma såvida ni inte hen är ett totalt socialt freak som inte kan läsa av koder osv. Så bara säg typ:

SHIT vad jag gillar dig

Haha. Fatta glad en blir när nån säger så!! Min kille skulle bjuda ut mig på vår första dejt då i början, jag ba ”aa kan i helgen”. Han ba ”orkar väl inte vänta så länge heller!?”. Asså! Han ville träffa mig dirr. Och sa det! Bara så där. Guu vad skönt det var. Uppfriskande. För vem VILL gamea egentligen? Vem ORKAR? Vem har TID? Ääeee. Det räcker med att en slutar gå i cirklar. Och om inte den andre slutar – vill du ens hänga med en jävla spel-spelare ändå?? Öööh svar: nej. 

ÅH lycka till!!!!!!! KRAM!

10 kommentarer | “Vi fortsätter med kärleksfrågor!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Daniela skriver:

    Amen fan vad vettigt sagt (skrivet?). Om det bara var så enkelt in real life!!!

  2. MALIN skriver:

    Alltsååå… jag känner mig lurad. Huuuuur har jag kunnat missa din blogg??
    Hatten av för Forni som länka, nu ska här läsas av.

    Fantastisk människa, med en fantastisk inställning till livet. Älskar sånna som dig.

    PUSS

  3. Ida skriver:

    vilket grymt inlägg! satt och log hela vägen när jag läste :) håller med om att det ska vara så! tyvärr är inte alla på det viset… det där jäkla spelet, och att bli dissad utan förklaring, fyyy fan.

  4. annahita skriver:

    åh sån himla word. så jävla knäppt egentligen att folk går och oroar sig för hur de ska bete sig, det är som att svaret är för enkelt för att man ska komma att tänka på det. svaret är ju bara; var som du är. IT’S TOO SIMPLE!!! IT CANNOT BE!!! but it be. :) <3

  5. Emelie skriver:

    Quetzala svarar på exakt samma kommentar i sin blogg ju: ”Så jag tror inte att det är nåt bra att säga hur man känner.
    Killar hatar att ”snacka” och de hatar när tjejer tar upp saker. De blir livrädda. Om du e lite gullig så tror dom att du planerar bröllop och kids.” Skulle vilja se en ”Sliding doors” på vilka utfall era olika metoder ger.

  6. evelinaa skriver:

    åh jag H.A.T.A.R. när mina tjejkompisar börjar nojja och säger typ: ”asså, nu har jag börjat smsa TVÅÅÅÅÅÅÅ gånger, så nu måste jag vänta cirka fem dagar på att smsa”. jag har alltid sagt det jag vill säga och det funkar ju. orka hålla på och räkna ut hur ofta man kan smsa, om man kan säga ”puss” eller ”kram”. får typ ryck bara av att tänka på det……

  7. Matilda skriver:

    åååååh sååå skönt att höra. ska sluta med alla spel dirr. man blir ju bara helt förivirrad av att hålla på så, har till slut ingen susning om vad man själv eller han känner för man håller bara på o maktkampar typ. men sen när man inte ses kan man typ inte sova för han är så fin. LÖJLIGT! Tack kristin!!!

  8. Matilda skriver:

    ÅH SÅ skönt att höra! Såklart det är sådär enkelt! Ska sluta alla spel dirr. Man blir ju bara förvirrad och vet till slut inte alls vad man själv eller han känner, men när man inte ses kan man typ inte sova för han är så fiiiin… och klart som fan man blir asaglad när han hör av sig. ja. TACK KRISTIN!! :)

  9. Matilda skriver:

    hihiihi såg ej att min första kommentar kom upp, sorry

  10. Häni skriver:

    läste detta inlägget för jättelängesen, men kände att jag var tvungen att leta upp det och läsa igen. så jag lyckades googla fram det och måste bara säga att shit vad du är grym. SÅ SANT! precis detta behövde jag läsa. sååååå thanks!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg