What About Brandy?

9:31 16 Okt 2012

Allas vår Moe……………………. Brandy har ju släppt efterlängtat nytt!

Efter hennes uttalande om att vi borde förlåta (lol vad är det ens) Mr McSkitkorv var jag inte direkt pangsugen på nåt som hade med dig att göra ska du veta Bray-Bray, men jag bestämde mig för att ge dig en ärlig chans. Detta pga 1) du har såna friggin’ undying hits i mitt hjärta som Full Moon, Afrodisiac, What About Us?, The Boy is Mine, Right Here OSV 2) för att du alltid kommer vara Moesha för folket – en serie som purrdy much formade många balla host host.

Men så vill du ha med Den Dära på nåt spår på ditt nya album Two Eleven också och jag bara lalallalalaaaaaa håller för öronen just då. Men i övrigt låter det BRA! Efter bara nån enstaka genomlyssning känns spontant Do You Know What You Have och Wildest Dreams som de fetaste spåren, men ska ge det lite mer tid.

LYSSNA HÄR!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG