Will always love you

5:06 12 Okt 2012

Hittade denna loliga bild som fina Lina tagit! Det är från avslutningskvällen på vår älskade klubb H1 från i somras (eller september egentligen men nåväl). 

Både mina och Fornis bubbies håller på att poppa ur och Ida har sån jääävla feeling. Sammanfattar väl vår klubb ganska bra tror jag?? Plus världens fetaste hiphop och skönaste besökare ofc. JAG SAKNAR DET REDAN! H1 var alltid hemma och oavsett hur stressigt vi hade det så när vi väl var på plats var allt bara så himla RÄTT. Den bästa klubben jag nånsin varit på, som också var min egna! Hur f1 är det liksom. Det här att vara pensionerad klubbis vid 23 års ålder känns ändå bra måste jag säga. Har faktiskt hållt på i flera år nu och det är dags att foka på real life. OBS att jag djar fortfarande, det är inte samma sak som att ha klubb. Att spela skivor är fortfarande kul och särskilt nu när jag kan väja och vraka vilka spelningar jag vill ha! Men herre min je vilken tur jag haft som fått ha klubb i åratal med mina underbara brudar, älskar dem så ord inte räcker till.

Våra bubbies och feelings har helt enkelt lite för fullt upp med livet för klubb nu!

En kommentar | “Will always love you”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Thérèse skriver:

    Asså hahahahha det här är min nya favoritblogg, du är världens roligaste. Är läskig och låtsas att vi är kompisar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG