0 till 100 till 0 igen

6:43 29 Dec 2012

Bilder: Stureplan.se

God morgon solstrålar!!!

Jaha hade solen redan gått ner oj va tiden går fort när man sover bort den. Igår var jag ute med Mickis och Dasha och tjaa då är det egentligen inte konstigt att min dag tillbringats med det klassiska receptet: pyjamas + fosterställning + pizza. Vi var på så många ställen igår! Amba, Suite, FOU, Spy Bar. Och jag såg Dessie!! Det va ball. 

Hade tänkt ”spara min energi” till nyår men blir verkligen stressad av att ta det så här lugnt?? Har för första gången i mitt liv haft nästan svårt att somna om nätterna för liksom så här lugnt och fridfullt har jag knappt haft det på länge. Jag är inte den typen av människa som kan koppla av helt under en längre period. Jag är van och GILLAR att ha fullt upp och stressa runt. Kopplar jag av så här mycket så blir det nästan bakvänt – blir ÄNNU mer stressad av att inte ha nåt att göra. Så en redig utgång var allt på sin plats ändå. Blow some steam off. Idag finns ingen steam kvar. Det enda som finns är mitt halvborstade hår. Ja, jag borstade HALVA håret. Vänster sida. Sen suckade jag och la ner borsten igen. Vem försöker jag lura en dag som denna?? Lex polished turd. Ska nog gå och lägga mig igen……………………

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp