Utelåst från himlen

7:57 10 Jan 2013

Alltså jag är inget Bruno Mars-fan ALLS faktiskt. Var det inte han som typ tog massa knark inne på nån toa, got totally busted, men alla glömde vääldans snabbt iom att han lovade att fånga nån granat för dem? Aja. Tycker han verkade vara en liten lök i alla fall (som typ juckade mot VS-modellerna under årets show??? eew). Men alltså DENNA LÅT, finns den? När man väl har börjat går det knappt att lyssna på en annan tills du totaltröttnat och vill kräkas *not there yet*. Den är inte alls vad jag brukar lyssna på men faan vad jag gillar bombastisk musik med mycket känslor – plus den är xtreemt catchy!!!

Dessutom: ni vet grymma SNOH jag tidigare bloggat om (som kommer bli ditt nästa girlcrush!), har gjort en superfin cover på den! Mer: soulful och mindre: liten kille som vill jucka mot tjejer (= ett väldigt bra betyg).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg