Nike Blast 2013

9:45 3 Feb 2013

Efter förra helgens hålligång så var jag helt UTMATTAD men nej nej inte tog jag en lugn helg för det?? Fast denna helg har jag kört tvärtom förra (se del 1 & del 2). Istället för fest 24-7 har jag varit PRODUKTIV 24-7. Who knew att det ens var möjligt??? Man blir lika trött fast kan känna sig lite mer nöjd I guess.

Lördag morgon var jag uppe med tuppeluringen och begav mig ut till Globen för Nike Blast! Ett enormt träningsevent där alla balla instruktörer flygs in från världen över. För mig som är inne i en nyfunnen träningsfas var detta PERFA. Morgonen inleddes med yoga tillsammans med Nikes globala ambassadör för – just det – yoga. Hon var SÅ SÖT och jag och Brita var bara någon minut från att gå fram och fråga om vi skulle bli polare. Men men. 

Ovan ser ni att jag körde KRABBAN! Något ska man väl ändå ha efter att ha dansat i 15 år (bra balans i handlederna??). Inte för att krabban är ett danssteg direkt – that i know of…………….. På tal om dans; huuur fina är inte Nikes senaste ”Studio”-skor! De ser ut som tåspets 2.0, har sockiplastgummigojs under och var faktiskt hur sköna som helst. Perfekt för yoga, pilates (min favorit) eller om man tränar lite balett eller så va. Allra helst vill jag ha dem på stan men då sticker tåjävlarna ut och det känns väl så dääär fräscht.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG