Team Z

7:57 14 Feb 2013

Ramlade över denna truja inne på Zara häromdagen. Har totalt shopstop, den var lite för dyr och typ i nåt onice material – så självklart gick det upp en glödlampa för mig ”DEN MÅSTE JAG HA!”. Är man Lil’ Zäta så är man och då måste man representera. Team Z!!! All who wish to join me: det är bara att köpa denna lite obekväma, lite overpriced tröja! Skulle kalla det ungefär ASVÄRT.

2 kommentarer | “Team Z”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Goldilocks skriver:

    Hej lil Z. Tänkte ba slänga iväg ett tack. Tack till dig som fick mig att gilla bloggar för du typ skriver som jag pratar & tar upp (mest) kul grejer (men också viktiga & ibland ledsna grejer). Efter att ha följt dig i typ över 1 år så kände jag att jag kan också testa att blogga… Sagt & gjort, nu har jag & en kompis en blogg på devote. Vi försöker va lättsamma men det går lite trögt nu i början. MEN vår lilly bloggy hade aldrig hänt om det inte vore för dig. Du är skönast, bäst, snyggast…ya get the drill. Tack & ha en fet dag med din man & Kendrick, han var grym i Malmö i måndags ;)

  2. Kristin Zetterlund skriver:

    Goldilocks: <3 på dig!!! Jättefin blogg och heja er!! Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp