Kärlek med Kristin

11:11 25 Mar 2013

Hej! Har en fråga angående kärlek som jag skulle behöva lite hjälp med. Min pojkvän och jag har varit tillsammans i ett halvår ungefär, vi båda är ganska unga och detta är mitt första förhållande. Jag har fått reda att han har haft två tjejer innan mig. När han sa att han älskade mig så sa han att han aldrig sagt det innan till någon och jag trodde honom, sen såg jag på facebook att han såklart skrivit det med sin första tjej. Det gjorde mig rätt ledsen att vi ändå delade något speciellt att vi första gången sa jag älskar dig till någon och så ljög han om det. Bör jag säga något till honom eller bara let it go?? Kram // trogen bloggläsare

HEJ ÄLSKADE LILLA LIVET

Ujuj förstår att du är lide ledsen över detta. Spontant tänker jag att han nog inte alls menade illa och ljög för han trodde att det skulle göra dig glad. Vilket det gjorde! Men så var det ju en lögn. Vilket sög. Känns som att han hade goda intentioner men att ljuga är ju liksom aldrig rätt i något läge. Sjukt onödig grej att ljuga om dessutom?? Spillerill om man älskat innan eller om det är första gången – huvudsaken är ju vad som sker här och nu! Kan ju vara rent ut sagt positivt att ha sagt Dem Tre Orden tidigare, för man lär sig en herrans jävla massa om folk. Sånt som hjälper en växa som person —> bli en bättre partner i nästa förhållande. 

MEN. Det här är lätt att skriva och it all makes sense på papper (jaja DATASKÄRM), men förstår att det kanske inte känns så i MAGEN. Och det är den som gills at the end of the day. Men om du frågar mig – vilket du gör – så skulle jag ta upp det. Annars har du nåt som äter dig innifrån, om än så lite, så vet du aldrig om det kan växa eller hur du känner om ett tag. Och det är faktiskt inte asfett att ta upp saker man stört sig på långt i efterhand………… Eller jag tycker inte det?! Skulle bli skitbesviken om min killy gått och grämt över nåt jag gjort eller sagt och inte tagit upp det med mig – bara för att bubbla upp til ytan sen på annat sätt?? Näää PRATA MED MIG BABYYYY skulle jag skrika, eller kanske nåt liknande. Sen så är ju jag den person som minst i världen kan hålla nåt inom mig och vill prata om varenda liten känsla jag nånsin känt med den jag älskar. Och vill gärna att han är likadan tillbaka! Hahahah killy har så pass många hål i huvudet courtesy of me.

Älskar man varandra på ricko ska man ju kunna ta upp vad som helst liksom. Speciellt sånt som man är ledsen över. Tycker jag!

Kram på dig och lycka till!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg