Weekend recap

5:21 24 Mar 2013

I fredags bjöd Lin och Micky in till fest för att fira den förstnämndas födelsedag! Finns ingen värdinna som Forny, allt är tippetytopp så man nästan inte vågar röra nåt och hon säger till precis varenda gäst ”känn dig som hemma!”. Något jag ALDRIG skulle våga för folk är koko to put it nicely, men det tycker inte den godhjärtade donnan <3

The lovely lurrdiez!

Favoriter på festen: Daniel och Eveluring!

Sen blev det igår! Och då drog jag, killy och killy-in-law på Louis CK i Globen! KUL MED SKRATT!! JAG GILLAR ATT SKRATTA!!

Men oj då! Kvällen tog inte slut där! Boqueria firade ett år så dit svängde vi förbi efteråt! Det var ett room full of bad bitches (se ovan), fanns en järnkiosk och musiken stod Jenny Seth (?var det väl?) för och gjorde det så bra att jag nog stannade två timmar längre än planerat.

GONATT från igår och god eftermiddag från min säng just nu!!!

En kommentar | “Weekend recap”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lisa skriver:

    Hej! Har en fråga angående kärlek som jag skulle behöva lite hjälp med. Min pojkvän och jag har varit tillsammans i ett halvår ungefär, vi båda är ganska unga och detta är mitt första förhållande. Jag har fått reda att han har haft två tjejer innan mig. När han sa att han älskade mig så sa han att han aldrig sagt det innan till någon och jag trodde honom, sen såg jag på facebook att han såklart skrivit det med sin första tjej. Det gjorde mig rätt ledsen att vi ändå delade något speciellt att vi första gången sa jag älskar dig till någon och så ljög han om det. Bör jag säga något till honom eller bara let it go?? Kram // trogen bloggläsare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg