Les Beiges

9:40 22 Apr 2013

Min senaste smänk-bff införskaffades i Paris efter att blint förlitat mig på när min favoritskönhetsbloggare Anja (TYP) sagt att ”det här är grejer det”. Ja ba YA DON’T SAY, hittade och köpte den. Försökte desperat få personalen på Sephora i Paris att prova den på mig, men alla jag lyckades haffa jobbade för nåt annat märke för de ba ”mmmm MEN det hääääär pudret från här borta är nog bättre för just dig!!”. Man ba NEJ jag har specifikt bett om att prova just det här pudret så don’t you try me, monsieur.

Men så hittade jag en Officiell Chanel Sminkperson! Och när jag ber honom testa sminket på mig så vrålar han ”YOU ARE SOOOO WHIIIIIIIITE!!!”.

……………………………………………………….

Jo ja det är jag ju, men hold your crazy horses va. Så blaffade han på mä lite: Chanel Les Beiges! Ett lätt puder, snäppet mer täckande än vad jag är van vid, lite mer färg i för den ska ge ett ”healthy glow”… Den har SPF 20 (? 25?) och nånting som var en bokstavskombination som innebar att det skyddar ”mot föroreningar, typ avgaser, men sånt har väl inte ni där uppe i norr!!” sa sminkmonsieuren med kollen. 

Även: så luktar den så sjukt gott??? Killy sitter och luktar på mitt fejs som en hund när jag har den på mig pga så pass god!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp