Now get that work

7:06 15 Apr 2013

(Letade länge efter någon slags relevant bild till detta inlägg, snubblade över denna från nyår och tja, den fick det bli helt enkelt. Vsg att ta karriärs- och any kind of tips från denna person………………………………….)

Okej nu är jag i some real need av expertis och råd! (och hussle, börjar jobba typ inom en JÄVLIGT snar framtid). Hur peppade du innan du började på ditt jobb? Alltså. Har en examen och har precis fått de FETE jobbet inom just precis exakt det jag vill göra. Men nu börjar lill-paniken komma. Herregud jag har pluggat i tre år och inser nu alltså allt ja BORDE kunna! Hade du samma panik eller kom du bara och BAM; levererade! Malin

Hej Malin och grattis till fete jobbet!!!!! Jag kommer säga till dig som många sa till mig strax innan jag började jobbä: du kan inte ditt jobb innan du faktiskt gör det. Då, ja ba ok tack för tips (och mumlade ”asshole” efter). Men nu så hära så fattar jag ju exakt vad alla menade! Visst är det bra att ha pluggat, det ger en verkligen en grund att stå på och breda kunskaper men alla yrken och arbetsplatser är ju så sjukt olika och behöver inte alls följa sånt en lärt sig i skoly. Och det är ingen som förväntar sig att du ska kunna alltalltallt om allt heller för du är ju nyexad?! På alla jobb och framför allt ditt första så LÄR man sig heeeela tiden. Man kommer dit och liksom lär sig saker först och SEN kan man ta tillvara på det man kan från skola + det man lär sig på plats och använda och va bra. Jag kommer också på grejer jag inte kan precis varenda dag, men det är okej för jag är 24 år och ska faktiskt jobba hela lilla livet så det KÖMMER. 

Ta’t lugnt och tro på dig själv så kommer allt gå bra! HEJA MALIN!!

En kommentar | “Now get that work”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. casandra skriver:

    Hej Kristin! Undrar två saker, om din underbara adidas originals jacka (den mer åt bomber hållet, svart med vit dragkedja). Jag antar att du håller den för kärt för att sälja? Vilket var fråga ett. Fråga två: vilken storlek har du? Så att man vet ungefär vad man bör leta vidare efter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG