Så jävla redo att vädra tårna nu asså

10:12 11 Apr 2013

Ytterligare ett lided kap som fick följa med hem från Parre: sandal-klackar från & Other Stories!! En fick ju verkligen INTE med kartongen hem nänänä stackars mamma Z fick tom ta en del av min packning i sin väska för att jag skulle få det hele att gå ihop…………………………….

Äntligen fick jag ta min goa tid att prova loss i butiken jag väntat så ivrigt på – fast i Paris då. Tydligen var butiken där ÄNNU mer nyöppnad och alltså inte ett dugg lugnare än där hemma MEN MEN. Iom att Euron är ganska låg (bestämde min egen valutakurs där Euron bara låg på 2,5!!!!!!! yaaaay) så var ju grejorna faktiskt billigare där än här?? Nej men seriöst så var det faktiskt billigare än hemma så det jag spanat in i förväg, se ovan, tjänade jag ju att slå till på…………………………… Älskar när man intalar sig själv att man TJÄNAT på chopping, eller hur?

Men dessa midnattsblåa skönheter med svarta spännen och toffelskön sula var väl änna ett jävla kap va

VA

!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg