Cavalot

6:13 9 Maj 2013

Igår tog jag på mig de trasigaste jeansen jag nånsin sett – fyndade i en påse i mitt källarförråd, typ 4 år gamla Cheap Monday! – och begav mig till Boqueria där det var CAVAFESTIVAL. Aka my kind of festival…………………………. Det var cava och ostron och alla jag tycker om!! Det är precis sånt därnt som får mig att överleva tillvaron.

En kompis som jobbar på Cheap Monday var även där och såg mina trasiga jeans och tipsade om deras nya modell ”Omega”. Hon ba ”tänk typ TLC på 90-talet” (redan där kände jag bara SAY NO MORE) och sen ba ”du skulle verkligen va skitsnygg i dem!”. EN VISS är inte direkt svårcharmad och jag köpte självklart exakt de jeansen idag……………………… Dock att jag VAR skitsnygg i dem samt att det kändes som jag KANSKE skulle kunna komma undan med att kanalisera Left Eye när jag bär dem och det känns ju tipptöpp.

En kommentar | “Cavalot”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Pokemon go is always loved by all users and it is really a good news for all windows phone user because here they can download pokemongo for para windows in just a click.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG