LRP ME

11:22 4 Maj 2013

Som jag snaggat lide om innan är jag fett inne på La Roche-Posay sen ett tag tillbaka. Detta är the VIPz i mitt badrumsskåp just nu:

– Hydraphase UV: Denna finns inte i Sverige :( Men är jättebra :) Finns ca överallt annars i Europa dock? Go fuktcreme med SPF nånting.
– Eau Thermale: thermalsk källvattenspray jag inte klarar mig utan (känns det som………..). Varje morgon på ansikte och hals, gärna nå extrasprut (usch?!) under dagen också.
– Hydreane: vanlig fuktcreme, denna för normal till kombinationshud (Legere), som jag just nu använder om natta.
– Hydreane BB Cream: som ovan fast med lite täckande färg och SPF nånting.

Äkta bra skit hörrni. Framtagen för de allra känsligaste av hudar och franskt som fan – so you know it’s good.

3 kommentarer | “LRP ME”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. L skriver:

    schysst, är också hooked sen ett tag tillbaka. Minns när jag bodde utomlands och mina vänner hypade la roche posay som ävrldens bästa märke. Finns bb-krämen att köpa här i Sverige, och vart i sådana fall?

  2. Ema skriver:

    Akut hjälp sökes! Typ… Körde på neulash innan dom ändrade formulan men har för mig att du har fortsatt? Är den fortfarande lika bra eller ska man slå till på nåt annat märke?? Mvh koögonfransarna

  3. Mira skriver:

    cool! funkade bb-krämen trots att du har så ljus hud? har testat flera bb-krämer i ”ljus” nyans men som ändå varit för mörk :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg