Tant Grön

10:22 26 Maj 2013

Lide mer bilder på min gröna långklänning jag bar i torsdags! Köpt för säkert tre år sen på Victoria’s Secret hemsida och göttig as ever tycker jag. Har en inbyggd liten bandeau-bh typ och det är ju bara hur fantastiskt som helst, eller hur Chesties?? Mer inbyggda, bygellösa!!, bhar i kläder plz. Detta är mitt ultimata sommarplagg tror jag ändå. Bara att hoppa ur sängen och dra på – behöver inte ens komma ihåg om benen är rakade eller undvika TEX?? pizza pga ultimat loose fit. Dock: får jag en enda liten fläck på den, lyser den likt polarstjärnan tyvärr. Men då kanske en helt enkelt håller sig borta från TEX?? pizza coh dyl då?

looooool

Och kolla kolla så här såg jag ut i den på Humlanpremiären för två år sen!!! Aaaaaw. Jag och mina genomskinliga ögonbryn, så som jag ser ut egentligen ja……………………. Mvh U ALREADY KNOW att d e Whitest Girl Alive

Foto: Stureplan.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG