Sommardagar hej hej!

4:36 9 Jun 2013

Jag är faktiskt helt ok med att jag inte rört mig ur min stjärtformade grop i soffan idag – både igår och torsdagen var såna sjuka sommardagar att jag ens undra om jag var i Sverige?? I torsdags tog jag årets första dopp (!!!) och igår var bara så jäääävla glidig. Lemme walk y’all through it:

Jag och Evelina möttes upp på Dramatentrappan och bara njöt av solen. TOKinsmord i hög SPF men ändå orkade vi inte sitta kvar så länge, var liksom medelhavsvarmt ??? Så vi tänkte ta en juice på Juiceverket, tror ni inte att de ställt ut en liten minibar utanför MOOD, där de gjorde punsch med bla jordgubbar, mynta, soda och is………….. Aldrig druckit något mer perfekt en sommardag.

”Vilken uteservering ska vi sätta oss på??” – den eviga frågan en varm dag i Stockholm. Alla är fulla, fulla med fulla eller helt sonika omysiga. Vi gick till Diplomats T-Bar – PERFEKT spaning på folk som skulle på Madde & Chris bröllop!!! Stod massa town cars och plockade upp uppklädda (och svettiga) mennscher. Vi åt och titta på.

Bredvid mig på T-Bar hade jag denna övergosiga kungspudel!!!! Min favorithund tillsammans med griffon. (och ja, hens pappa har randiga bysser och prickiga strumper)

STEKFESTEN CONTINUED: ingen ville ju gå hem när det var en sån underbar dag så what better än att glida förbi Berns Hotel Cocktail Club?? Har faktiskt aldrig varit där trots att jag länge velat. Och sooooom jag ångrar mig nu!!! Det här är den bästa baren i Stockholm; utsikt över hela staden ovanpå Berns, de bästa drinkarna, ingredienser plockade bla från deras blomrabatt som omger en på balkongen…………………. inte ett enda litet flaw så långt ögat kunde nå.

Ni ser ju??? 

Alltså tar jag med gott samvete en till nap idag för jag har fan maxat skiten ur sommaren så långt det gått fram tills nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg