BUSar loss

7:35 8 Jul 2013

NI minns att jag tipsade om St Tropez produkter för inte så länge sen?? Eller GJORDE jag det? Hittar inget sånt inlägg i mitt arkiv så jag kanske drömtet :(( AJA: jag har iaf använt flera av St Tropez BUS-produkter ett tag och nu har jag testat ännu massa flera och jag är ännu massa mera såld!!

Har egentligen alltid föredragit sån därn gradual self tanner, men tro fan att deras huvudlinje (tror d kallas ”pang på-tanner” på fackspråk) är bättre!! Har även testat två typer av BUS jag aldrig gjort förr: mousse och SPRAY. Och trodde aldrig att jag skulle tänka eller säga detta men de är verkligen överlägset allt annat jag testat. Luktar inte, stripar inte, går in fort och bra i huden, LUKTAR INTE, praktiska förpackningar, appliceringshandsken en får med vid köp är APbra………………………………

Och efter att ha läst detta inlägg känner jag mig mer till freds än nånsin med mitt konstanta smörj, både med solskydd och med St Tropez!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg