NÄMEN!

6:10 21 Jul 2013

WOW va mycket liv man får över när man inte spenderar halva livet med att blogga!! Sorry asså, har bara livsnjutit för mycket för att kika in här ;((  Vi tar en recap på vad jag hittet på sen sist!

Älskade Marith fyllde år i torsdags wiiiooo! Firades självklart med bubbel och snacky.

Men sen skulle jag på dejt <3

Ser visst lite slirig ut men var faktiskt……………………………………… det. I en Dagmarblåsa i the illest mönster, från förra vårkollektionen!

Vi käkade på Nytorget 6. Supernöjd!! Flera vegoalt. och massa goa desserter = how u please me

Denna efterrätt?? Chokladkräm, pina colada-glass och friterad banan hiiiyoooo

På fredagen blev saker inte alls som planerat, då det blev av att spontanfira killy för en jättekul grej! Och han ville till Trädgården sen och då gjorde vi ju självklart som han ville. Och vem träffade vi på där om inte the one and only Tommie X, som kvällen till ära var äkta Ying & Yang med killy!

Lördag ”morgon” och jag mötte opp Tan Mom som varit borta i vad som känns som tusen år på resor för att jobba på sin tan. Nångonstans här när Parisa började spela Bubble Butt högt från telefonen började min gräsänka/all ladies-helg.

Vi käkade på Saturnus och detta blev väl min officiella frukost efter att ha grundat med pizza hemma först, mvh retox

Lördag kväll och The Crew var äntligen återförenat!!! Bad bitches @ Lydmar, mmmm perfekta conversation topics vi hade jämte alla barnfamiljer runtomkring oss :( :)

Sen tarrade vi ut till Skeppsholmen för att komma till Scenkonst Z!

……för där skulle ingen mindre än allas vår älskade Name The Pet göra världspremiär för nytt material!!! Så pass storslagen comeback!!! Somliga artiser är som GJORDA för att stå på scen och lira live, och Hanna är 100% just en sån artist.

Så sinnes tacksam för Dem Rowdies i mitt liv!

Sen drog vi utåtinåt mot Nosh & Chow och The Wall! Vi fick sällis av Jakob som är en av få män som kvalificerar sig in i Tan Mom Crew.

Och idag då??? Bloody Marys på Strandvägen 1 med mina brudar kan ha varit det bästa beslutet på länge.

Inte för att jag brukar utstråla någon form av tan öht, men när jag hänger med Perry nu blir det liksom en helt ny nivå av anti-tan på mig alltså :( Men kul grej att jag börjat cykla!! Världens räddaste person, flinchar för varje grej som rör sig (i city = allt = rädd jämt)……………………… Jobbar verkligen hjälmen stenhårt. 

PUSS O KRAM hoppas ni haft en bäst sommarhelg hörrni!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp