Ventilerar

7:15 11 Jul 2013

Har tillbringat halva dagen med att vara alldeles rasande vilket betyder att jag är helt utmattad. Rasande pga läste lite för många kommentarer och statusar på min fb om detta och folk får mig verkligen att koka inombords på ett sätt jag aldrig varit med om tidigare. INSIKTSFULLA män som alltid sitter på Facit för vad sexism är och vad det inte är! Fantastiskt! Insikter som att ovan tweets om Fotbolls-EM ”bara är några dummisar” & ”man måste ju få skämta om allt och alla!” = förnekar att kvinnohat öht existerar. WOW, (Generiskt Mansnamn)!! Det är faktiskt ASHÄFTIGT att du tydligen vet vad kvinnor går igenom dagligen och bör ta illa upp av och vad vi INTE bör göra det för?? Helt fascinerande att du vet detta trots att du aldrig upplevt den typen av hån/hat/trakasserier/diskriminering och aldrig ens går risk om att uppleva det – men det gör ju det hela ännu mer HÄFTIGT!!!!!!!! Och att du dessutom känner dig manad att kommentera, berätta om och även HÅNA the struggles of others är ju faktiskt SKITBALLT!!!!!!!!!!

du kanske också ska passa på att berätta för invandrare vad som är rasistiskt och för homosexuella vad som är homofobiskt – or more like it: vad som INTE är det. Så att de vet bara, iom att du tydligen har stenkoll på även detta oh wise one. Lägg gärna xtremt mycket energi på att förklara för andra varför deras känslor är FEL istället för att kanske för första gången i ditt liv råka vara minsta empatisk.

Feeden fylldes idag av bekanta och bekantas bekanta som är just män med ””””facit och djup insikt””””” i kvinnors trials and tribulations och jag önskar med varje millimeter av mitt jag att vi aldrig har något som helst med varandra att göra igen

I mitt raseri var jag tvungen att planlöst gå runt själv på stan ett par timmar för att inte brinna opp

och som cherry on top började jag så klart tänka på folk som propsar LCHF and don’t EVEN get me started on them

puuust

nu ska jag packa inför Gagnef. Där finns killy, den enda personen som får mig att finna zen här i livet. Måste. ha. nu.

3 kommentarer | “Ventilerar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    Så gött att det finns sånna som du! Keep it up!

  2. Emilia skriver:

    Håller med Sofia! Glad att det finns såna som du!

  3. chris skriver:

    Du är så himla bra! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG