Snap snap snap

8:34 31 Aug 2013

Always never not workin’, var en dålig omskrivning av en Dream-text jag kom på nu men iaf så cyklade jag igår iväg till Berns för att plåta med Elle UK på lunchen! Lol vem behöver andas eller hur. Det tyckte inte heller teamet, Harriet och Sören, som hade det mest effektiva tempo jag nånsin stött på på en plåtning (MVG).

På tal om andas – bar en klänning som gav redigt goa pannkakstuttar. All my festychestys feelin’ me när ni vet hur nåt är alldeles för snortajt över bröstkorgen och pattys blir som pannkakor, helt platta men liksom är uppe vid hakan, vid sidan av armhålan och ända ner till magen och ser exakt ut som att en har en ganska tjock pannkaka under buret plagg. Meeeeen jag schlängde en jacka ovanpå och höll andan pga said activity was simply out of the question. Hhahahahaha men SNYGGT BLEV D *faint4fashion*. Resultatet får ni se först i november iaf!!

Som sagt cyklade jag dit och HUR MYSIGT att jobbet har cyklar vi får låna? Helt fantastisk idé och alla arbetsgivare som kan borde koppa rakt av.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp