USA 2013: PALM SPRINGS #2

9:03 19 Aug 2013

Är ni redo för the conclusion på min överawesome USA-resa?? Hahahahha tro mig, jag om nån blir deppigast av alla av dessa bilder. I tasted the sky but I CANNOT HAZ MORE CHEEZBURGER (yet)

Åhååå god morgon!! Dags för en till dag i Palm Springs fylld av heavenly nothingness?? Yup

Nutella-french toast? Inte ska väl jaaaaaaaaaa(gapade stort nog för att svälja hela nu)

Ja jo ne det gick ju inte att vistas i solen i mer än 30 sek om en inte låg i vattnet. Tänk att en TILLAGAS i solen, usch så äckligt

Perfekt vegetarisk och vegansk mat var liksom en sån SJÄLVKLARHET på menyerna. Nästan 50/50 med lik-rätter!

En helt vanlig lördag em vid poolen?? Ett gott gäng gay guys var självutnämnda gogo-dansare och andra var inte direkt sena på att haka. (obs inte jag, varför stå när en kan ligga osv)

Vi käkade middag på Mr Parker, på Parker Hotel! Det var supermysigt!! Kyparen var så golli och skröt om hur oamerikanskt och mer europeiskt stället var………… spec deras portioner……………… *tre delade på en dessert och det räckte gott*

Den bästen bilden jag tagit hela resan! Vad GÖR du, Sebastian??

Aaaaaawwwww

Parker var så BALLT. Men verkligen vuxenhotell. Gillar du bärs å pool (vilket jag antar att du gör om du läser denna blogg?) så är Ace Hotel perfa.

Badabadabadabada

badabadabadabadabadabadabadabadabadabadabadabada

En kort jävla utflykt i stan och vi stannade sjävklart vid den ENORMA Marilyn Monroe-statyn. Den reser tydligen runt genom USA och jag fattade faktiskt inte mer än så.

Medan brydarna parkerade rompsen på det lokala sunk-spat……………………

………………….fick grabbarna en dröm i uppfyllelse om att hänga på en sann amerikansk SYLTA. Tydligen fick de vänner för livet där och yadayadayada. Jag fick meh nails did, allt som betyder nåt.

Hahahhaah random bild men: på alla ställen såg det ut så här och först när vi kom trodde jag att det BRANN överallt, för det ser ju ut som rök…………………….. men så är det kall vattenånga för att du inte ska brinna opp, även nattetid!!

Japp Ace är ett RIKTIGT hipsterhotell men men

Det är svårt att ha tråkigt där SåAttSäga!

Och vad gjorde jag de allra sista timmarna i Palm Springs, innan hemåk? Shoppade upp resten av resekassan på outlet wiiiiioooooo. 

SUMMASUMAMAMRURMUMRMUM: en älskar ju USA lika mycket som en konstant är urgrundsarg på den för en massa andra skäl. Men hellskotta va göttigt det är att vacaya där ändå. Palm Springs var helt jävla megabäst om du som jag älskar att inte göra ett piss förutom bada, läsa, äta, dricka. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg