ArmaniMe

6:17 25 Sep 2013

En annan hade spenderarbraxxerna på i helgen kan jag säga er – nejnej ovan var inte det enda som plats i mina kassar, there will be blood förlåt bilder to follow.

Men av någon anledning gick jag till NKs sminkavdelning i söndags – OBS VARNING OBS kanske min most easy targeted dag och plats för pengaslösning – och av någon ÄNNU MER outgrundlig anledning satte jag mig i en stol hos Armani för att bli sminkad. Efteråt är jag supernöjd och hör hur min hjärna säger: aaaa supersnyggt men tack det är bra för there is noooo way in hell att det är ok att lägga så här mycket pengar så så här lite produkter, som du dessutom redan har av andra märken hemma…………. Men så hör jag min mun istället säga: JA MEN PERFEKT jag tar båda tack!! Hhahahaha tror aldrig jag kännt en sån utomkroppslig upplevelse som då. Vissa dricker nån drog i Perus djungel, jag får samma thrill på NKs sminkavdelning jajamensan.

Nu är jag alltså lide fattigare men SKITSNYGG?? Yup pretty much sums it up. Armanis Maestro concealer och foundation alltså, det här……………………………. hoppas jag räcker så jävla länge nu alltså, fy faan 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg