Cruiser

9:09 15 Sep 2013

Några timmar innan The-Dream-konserten var jag ju nyss hemkommen från Digster Party Cruise där jag och Ida spelade! Oppå en scen med ett praktiskt kravallstaket framför ifall våra tunes skulle få folket att TAPPA DET. Och när en står ensam på scen på en kryssning finns det inte så mycket annat att göra, förutom att jobba, än att dricka stora mängder vin. Faktiskt? Jag är verkligen inte blyg men att stå ensam på en stor scen så där gör att en känner sig ganska så utblottad – så vin fick det bli!!

NEED I SAY att jag är helt drained idag?? Fullrully sen i torsdags, knappt varit hemma, knappt någon vila eller sömn, för att inte TALA om den känslomässiga urladdningen igår efter konserten…. Det var liksom julafton x 1000000000 för mig, och nu är det liksom bara SLUT? Vad ska jag nu se fram emot? Jo visst var kyrkovalet idag bra men……………………………. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg