Mr Nash del 492385u948

6:22 3 Sep 2013

HALLÅ vilka låtar preppar ni med bäst inför 14e september??? Jag är sååå rädd att han inte kommer köra tillräckligt med gamla låtar!!! Guuu va lill’hjärtat skulle krossas om han bara kör från senaste skivan. Här är några gamla fina jag håller tummarna för (ÄR NI MED MIG!?):

Denna underskattade går mestast på repeat hos mig just nu! Det bästa med hela skivan ”Love vs Money”, förutom att den heter just det (”åååh jag är en kille, jag slits ständigt mellan kärlek vs pengys, det är så jobbigt att jag har så många dollars, tjejer blir så konstiga dååå :((”). Nej det bästa är OMSLAGET. Här ser ni just en *djup kille med många tankar om kärlek och pengys som han tänker hårt och länge på*. 

Hans bästa, mest behärskade och återkommande tema: han vill ha en tjej men hon är ihop med någon annan. Spoiler: han får’na alltid tillslut *irresistible*

Älskar att Mariah och Terius, två artister som delar andraplats med två millisekunder efter R.Kelly i ta-dig-själv-på-för-stort-allvar-livsloppet, ska framstå som Jennys från blocket i denna video. Men låten?? Asså när Mariah SKRIKSJUNGER så ställer sig varenda hår på min kropp och jag börjar gråta trots att jag förmodligen står vid mitt höjda, ergonomiska skrivbord på kontoret.

Nog min all time fave:

Och denna sinnessjuka tre-i-en av bästness??? HerreGUD jag dör av varje sekund när jag blundar, absolut inte tittar, bara lyssnar på dessa tre mästerverk. 

Jag vet inte VARFÖR men jag får alltid såna moderskänslor för Terius ändå. Han påminner mig på något konstigt sätt om lilla killen i mellanstadiet som kanske inte hade flest kompisar, var ballast, bäst dansare, snyggast eller så men han hade sitt eget jävla självförtroende som gjorde att han aldrig brydde sig om vad någon annan tyckte!! Han påminner mig lite om en Jerry all growed up, med en självförtroende faktiskt gjorde susen, och jag älskar det:

Och snart ses vi iiiiiiih!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg