Var snygg OCH säker!

8:02 1 Sep 2013

TJEJER!

Att bli våldtagen är ingen ursäkt för fula accessoarer eller hur? Så KÖP KÖP KÖP detta SNYGGA överfallslarm!!! Vad vore mer pinsamt än att bli överfallen och plocka fram *GASP* förra säsongens larm i rop på hjälp?? Hahhahaha neej då stoppar en ju ner den i fickan igen, så får en skylla sig själv för vad som händer därefter. Lol minns att jag såg en tjej med typ ett fult vanligt larm som blev överfallen och ja ba HAHA AWKWARRRD tänker inte ens hjälpa dig nu, du måste börja tänka mer på dina accessoarer gumman.

~~~~~ Att överfallslarm finns öht är ett kapitel i sig, try this annars: ÖVERFALL INTE. Men tyvärr lever vi kvinnor i en värld som ser så att sånt kan komma att behövas. Men att sen försöka profitera YTTERLIGARE på det hele genom att spela på de ständiga påtryckningarna vi kvinnor lever med att va *eager to please* *snygg/gullig/fin* *vad som helst bara inte FUL/OTRENDIG* – well, där köpte du just din one way ticket 2 hell. Att försöka jämställa kvinnors säkerhet med vår ”snygghet” som lika viktiga är bout the worst jag sett på länge. ~~~~~

TREVLIG SÖNDAGKVÄLL!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp