<3 Fyra år på Nöjesguiden <3

7:01 29 Okt 2013

Idag är ingen vanlig dag för idag firar jag FYRA ÅR på Nöjesguiden <<<<3333

Skulle gå igenom arkivet lite och typ sammanfatta men aaaaalltså försök sammanfatta ditt liv de senaste fyra åren på ett vettigt sätt??!! Äee. Lite skärmdumpar från åren som gått oughtta do it!

2009: blev tillfrågad av Nani att börja blogga här och det handlade mest om skola antar jag?? Pga hade börjat läsa precis då. Alota…………….. fun times som ni kan se.

2010: började jobba med klubb på ricko! Inlägget här är från en kväll på institutionen ”Flickrummet” som jag drev tillsammans med mina älskade Ida och Michaela som iom det blev två att de finaste och käraste människorna i mitt liv

2011: blev sexyveggie yaaaaay och blev ihop med killeeeyyy

2012: tog exaaaameeeen och hade ”studentskiva” på vår älskade gamla klubb H1. Kanske det sjukaste och roligaste jag gjort!!

2013: jaha vad har hänt sedan sist då?? har bytt jobb och är 100% lycklig och har sann Peace of Mind vilket är helt SJUKT och nice och jag unnar mig själv detta något så jävulskt efter allt en gått igenom. Skärmdumpen av inlägget jag valt att reppa mitt 2013 so far är från min UVESA-resa i somras som var det bästa ja kanske jo i år.

GRATTIS MIG!!!!!!! Eller vad ska jag säga??? Grattis……….. er!!! Heheh. Åååååh älskar er alla så, tack för att ni står ut med mig och supportar så sjukt mycket!!! Ni är verkligen mig så otroligt kära ska ni veta. Ge mig lite feedback på dessa år whydontcha, tex vilket betyg får jag??

hosthosthosthoshothost 

2 kommentarer | “<3 Fyra år på Nöjesguiden <3”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. phancy skriver:

    DU ÄR MÄSTERLIG KRISTO!!! så sjukt att jag läst din blogg i två år nu?? känns som typ en månad för tiden går fort när man har ruuli. du lär mig saker och inspirererar mig! vill bli som du :)) hihi kram <3

  2. Paula skriver:

    MVG! Skrattar alltid när jag läser din blogg plus att du är sjukt smart och har extremt vettiga värderingar som du får fram på ett lättförståeligt sätt. Du är grym!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp