Klubbkid

5:08 13 Okt 2013

Bild: Stureplan.se

I veckan var det PREMME för en utställning där yours truly faktiskt är med!!! Känns ändå lide mäktigt att bli utvald till en utställning som handlar om Stockhlms klubbliv de senaste 150 åren, liksom jag har varit med och format det??? Hhahahah bizzarro world………………………..

Utställningen heter ”Klubbkids under 150 år” och kan upplevas på utmärkta Spritmusem! Mig kan en se på iPads och som genie in a bottle bli intervjuad av Makode Linde – hur kan en tacka nej när han vill intervjua en liksom!? Nänä. Så nu kan ni alltså höra lille jag dra anekdoter eller va fan det är jag snackar om, minns ju så klart ingenting och inte hann jag lyssna på mig själv heller vid besöket för det var sååååå pass många som tydligen ville höra vad jag hade att säga (who can blame ‘em!)

Ne men även om ni inte bryr er om vad jag har att säga *as if* så tycker jag att ni ska ta er till Spritmuseum ändå pga himla skitfint faktiskt!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg